בתשובה לשאלתך..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/01/2014 | 11:39 | מאת: אוריאן

א. בעקבות שמצאו משהי בשחלה עשיתי אולדאסאונג קינקולגי שיצא תקין. ב. אני עושה שירות לואמי בבית חולים אבל הפסקתי בגלל הכאבים בבטן איפה שהלב ודפיקןת לב המהירות זה התחיל לי עוד לפני השירות הלאומי. ג.כן הגסטרו הביא לי לפני הגרסטופיה . כדורים למעי הרגיש קוקטאל.לקחתי כצה ימים וזה לא עזר. בנוסף הקרדאלוג. הביא לי כדורים לדופק מהיר נורמלול 25 (רק אתמול הביאו לי את הכדורים)השאלה אם זה לא מפריע לקיבה או לבטן אמרתי לרופאה שעדין יש לי כאבי בטן איפה שהקיבה בצלע השמאלית ובמותנים בקיצור כל הבטן איפה שהטבור היא אומרת שאין צורך לעשות סיטי בטן ללא חומר ניגוד והבדיקה שעשיתי גם מראה אם יש אבנים)(עשיתי בדיקת סיטי בטן עם חומר ניגוד) איזה בדיקה הכי טובה למצוא אבנים בכליות?כי כואב לי גם. הגב מאחורה והברכיים..

אני חושבת שכל כך הרבה מקומות כטאבים לך וזה סימן לכך שהבעייה קשורה במתח ועצבים - כדאי לנסות להרגע במקום לעבור בדיקות מיותרות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול