בעיות בעיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/12/2013 | 16:51 | מאת: אורלי

שלום, מזה כשנה אני סובלת מהפרעות עיכול שמתבטאות בזה שלא משנה מה אני אוכלת ניסיתי להפסיק חלב ופחמימות לתקופה שלא הניבה שינוי כלשהו..אני מרגישה שיש לי גזים מרובים כשעה וחצי אחרי האוכל הדבר יכול לבוא לידי ביטוי גם מכוס מים . זה מרגיש כאילו מתנפח ומשתחרר וחוזר חלילה , זה נרגע אחרי יציאות בעיקר עשיתי אולטסאונד שיצא תקין וכן בדיקות גם שקופאת הגאסטרו הפנתה אותי שגם יצאו תקינות .. אגב גם ניסיתי ברפואה הטיבעית כל מיני דברים שלא עזרו בכלל.. מה עלי לעשות ? מה הסיבה לכך? תודה רבה

נשאלת השאלה לכמה זמן הפסקת מוצרי חלב האם לשלושה שבועות לפחות? האם עשית בצורה מסודרת תבחין נשיפה ללקטוז - צריך. כמו כן ניתן ללכת לדיאטנית לקבל דיאטה ללא מזונות שעושים גזים ואף לקחת טיפול עם כדורי פחם שסופחים גזים. בהצלחה, רחל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול