כאבים בצד שמאל של הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/12/2013 | 12:55 | מאת: מיקי

שלום, מאז שנת 2006 אני חווה כאבים בצד שמאל של הבטן. מדובר בכאב משתנה, לעיתים חלש ולעיתים חזק מאוד עד כדי שיתוק. בכלל אזור הכאב מאופיין ברגישות ללחיצה. כבר במהלך 2006 הופניתי לבדיקת קולונוסקופיה, ודם סמוי בצואה. הבדיקות לא הניבו דבר (כלומר היו תקינות). לאחר מכן הופניתי לאולטרסאונד בטן, ומאוחר יותר ל-CT בטן. ב-2 הבדיקות לא נמצא דבר. השנים עברו להן ותכיפות ועוצמת התקפי הכאב התגברו. לפני מספר חודשים נשלחתי שוב לבדיקת קולונוסקופיה וכן בדיקת גסטרוסקופיה. גם בדיקות אלו נמצאו תקינות. לאחר מכן נשלחתי לבדיקות רגישות לצליאק וללקטוז – בבדיקות אלו לא נתגלתה רגישות כלשהיא. כרגע אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות ולמי לפנות בעניין. אשמח לקבל עזרה או הכוונה

09/12/2013 | 10:37 | מאת: מיקי

נשמע כמו מעי רגיש לאור בירור תקין עד כה. עליך לנסות טיפול תרופתי במרפאה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול