זקוקה לעצה בדחיפות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/11/2013 | 13:39 | מאת: מודאגת

אבי בן 68 נמצא במעקב מזה כשנתיים לאחר שעבר בהצלחה טיפולים לסרטן שלפוחית השתן(טיפולי הקרנות וכימותרפיה-סרטן שטרם חדר לשריר) מזה כמעט חודש סובל מחולשה בחילות חוסר תאבון כאבי שרירים בכל הגוף,צרבות ,ומאתמול גם העור שלו נראה צהוב ויש לו שלשולים והקאות. כל זה התחיל לאחר שקבל חיסון נגד שפעת ונגד דלקת ריאות. בתחילה ייחסנו זאת לתופעות לוואי של החיסון וגם רופאת המשפחה פטרה אותו ללא שום הפנייה גם לא לבדיקות דם. אצלי התפתח חשד שזה קשור לכבד ברגע שאמא אמרה שהוא נראה צהוב, משיטוטי באינטרנט כל הסימנים נראים בכוון.של גידול בכבד.בתשובה לשאלתי ציין שהשתן בהיר והצואה כהה. אנחנו מאוד מודאגים והיינו שמחים לקבל עצה לאן או למי לפנות. אני יודעת שקשה להעריך כלום ללא בדיקות ובטח שלא דרך הפורום, אך הייתי רוצה לדעת אם בכל זאת קיים סיכוי שזואיזה דלקת ולא גידול חלילה.

מה שתארת אופייני לתופעת לוואי של החיסון . צריך להמתין שבוע לפחות ואם אין שיפור לחזור לרופא מטפל ואז לעשות בדיקות דם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול