לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/11/2013 | 14:23 | מאת: smad

שלום, מזה תקופה ארוכה יש לי מן לחץ בחזה שהולך ומחמיר עם הזמן במשך היום ובלילה עד קוצר נשימה. בדיקת גסטרו מפני כשנתיים העלתה דלקת קלה באיזור מעבר וושט. כרגע הופנתי לבדיקת מנומטריה ו-ph מטריה שנקבעו לי רק לסוף ינואר. ניסיתי אומפרדקס נקסיום שלא עזרו לאורך זמן. אני מיואשת ולא יודעת איך אני יכולה להמשיך בשגרת חיים נורמלית במשך חצי שני עד לאבחון. מה אני יכולה לעשות כדי לנהל אורח חיים נורמלי. תודה מראש

באיזה מינון לקחת את התרופות? האם מיצית את המינון המקסימלי? האם ביצעו לך סונר בטן לשלול אבנים בכיס מרה שגם יכולים לעשות כאבים ברום הבטן? האם ביצע בירור לבבי ללחצים בחזה? קשה לפתור את הבעיה כך. נא להגיע למרפאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול