בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/11/2013 | 14:18 | מאת: שרונית

שלום רב, לפני מספר ימים עברתי בדיקת קולונוסקופיה והוסרו 2 פוליפים. (אחד מהם סרטני). מאחר ואיבדתי הרבה דם נשארתי להשגחה בבית חולים. הבדיקה נעשתה ביום שני ועד עכשיו עדיין לא היתה לי יציאה. האם זה תקין? כמו כן מאז יש לי שתן כהה ולא משנה כמה מים שתיתי. ואין לי דחף ללכת לשירותים. כמו כן יש לי הרגשת שובע/מלאות. אני לא מצליחה לאכול כמעט כלום. האם זה תקין? האם זה מעיד עד דימום כלשהו?

האם את עדיין מאושפזת? לא אמור להיות קשר בין הדימום מכריתת הפולים לבין תחושת שובע שהיא קשורה בכלל לקיבה. בכל מקרה זה לא יכול להעיד על דימום.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול