סולפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2013 | 18:14 | מאת: נירית

האם בנרות רפאסל או כדורים יש משהו ממספחת סולפה? ידוע לי מנעבר על רגישות לסולפה. שאלה נוספת האם ברימסיה... או כשהמחלה מתנהלת בחלק התחתון הומלץ לי להשתמש רק בנרות לפי צורך....... האם יש חשביבות לטיפול ססטמי? תודה

האם בנרות רפאסל או כדורים יש משהו ממספחת סולפה? -- בכדור דומה, סלזופירין - או בשם אחר סולפסלאזין - יש סולפה. ברפאסל, פנטאזה (בין אם כדורים, נרות או חוקנים) או אסאקול - אין שאלה נוספת האם ברימסיה... או כשהמחלה מתנהלת בחלק התחתון הומלץ לי להשתמש רק בנרות לפי צורך....... האם יש חשביבות לטיפול ססטמי? -- על איזה מחלה מדברים?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול