צואה עם ריר שקוף ונקודות אדומות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/10/2013 | 10:25 | מאת: מאיה

שלום, שמי מאיה אני בת 24 לפניי כחודשיים החלו לי כאבי בטן תחתונה בצד ימין. שמתי לב שיש לי ריר בצואה ומעין נקודות אדומות ולפעמים זה נראה כמו קליפות אדומות ( כמו ל עגבנייה). שנים שאני סובלת מאפטות בפה ( בערך כל חודש זה מגיע). הלכתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי לעשות בדיקות וגם בדיקת דם סמוי בצואה.. בלי קשר בבדיקות שעשיתי לפניי חצי שנה גילו שחסר לי וויטמין b12 שאותו כמובן התחלתי לקחת.. אשמח לתגובה גי אני שי לחוצה. תודה

מה שאת מתראת נשמע כמו צואה דמית (האם האדום זה דם?) אבל כדי לדעת אם יש קשר בין היציאות, כאבי הבטן וחסר בויטמין B12 או שכל מימצא הוא בפני עצמו, אני חושבת שצריך עוד בדיקות מעבדה כמו CRP , חומצה פולית, ברזל וכו' ומנגד לבצע גם קולונוסוקפיה. כל זה דרך מרפאה גסטרואנתרולוגית בצורה מסודרת.

10/10/2013 | 16:06 | מאת: מאיה

האם זה נשמע כמו סרטן? ביצעתי את הבדיקה שרשמת והיא יצאה תקינה.. כמו כן הברזל תקין.. רק הכדוריות הדם הלבנות שלי נמוכות 4.5 אבל זה תמיד ככה אני חצי תימנייה.. עשיתי היום אולטרסאונד רחם וייצא תקין.. מיואשת וחרדה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול