שלום בקשר לבעיות בריאותיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2013 | 18:12 | מאת: מוטי בן טובים

שלום לפני חצי שנה עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה נמצא לי דלקת בוושט, בקע סרעפתי, והליקובקטר פילורי עם הזמן התחלתי להרגיש עייפות, מחשבות אובססיביות, סוג של דיכאון וחרדה והבנתי שזה קשור ושהחידק הליקובקטר פילורי עושה מחסור בגוף של ויטמינים ומינרלים וזה מה שגורם לכל הבעיות עד היום לא טיפלתי בבעיות רק עשיתי טיפול משולש שאחריו עשו לי בדיקת נשיפה ואמרו לי שהחיידק עבר אבל עדיין הסימפטומים ממשיכים צרבת ריפולקס כאבים בחילה קשיי נשימה הרופא אמר לי שזה כרוני ואני צריך לקחת נוגדי חומצה כל החיים רציתי לדעת איך אני יכול לשקם את הגוף להעביר את הסימטופמים של הבקע איך מעבירים דלקת בוושט? ואיך אני יכול לדעת אם החיידק עדיין פעיל? והאם מותר לקחת מולטי ויטמין בלי להתייעץ עם רופא כרגע אני בן 19 חייל קרבי לא נוטל תרופות ומבצע כושר על בסיס יום יומי וזה קצת בעיה לפנות לרופאים בצבא ולבוא אליו עם כל הבעיות האלה אשמח לקבל תשובה לכל השאלות תודה רבה מוטי.

דלקת בושט לא חייבת בכלל להיות כרונית ולא ניראה לי הגיוני לקחת לכל החיים נוגדי חומצה וגם לא חסר לך ויטמינים עקב ההליקובקטר פילורי שחוסל. אתה יכול לקחת ויטמינים - רע זה לא יעשה לך אבל זה קרוב לודאי מיותר . סהכ עליך להירגע ולצאת מהדיכאון והחרדות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול