ירידה בלתי מכוונת במשקל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/08/2013 | 09:50 | מאת: שיר

שלום, אני בת 24 ובריאה בדרך כלל בשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מירידה בלתי מכוונת במשקל. הנני אדם רזה ולכן כל ירידה היא מאוד בלתי שגרתית. אני ממשיכה לרדת במשקל כל יום והגעתי למשקל של 45 קילו. אני סובלת משלשולים כבר זמן רב. הלכתי מספר פעמים לרופאת המשפחה שלי, וכל הבדיקות שלי יצאו תקינות (דם סמוי, בדיקות דם, בדיקות צואה). כמו כן, לפני כשנתיים ביצעתי קלנסקופיה והיא יצאה תקינה (עשיתי זאת בגלל שאמא שלי סבלה מסרטן במעי הגס בצעירותה). הרופאה שלי נתנה לי לבצע צילום רנטגן בטן ושלחה אותי לעוד מספר בדיקות. אני מתחילה לדאוג ואשמח לשמוע האם התסמינים שתיארתי תואמים למחלה ספציפית. כמו כן, מה אני יכולה לעשות עד הבדיקה? איך אני עוצרת את הירידה במשקל? המון תודה, שיר.

02/08/2013 | 09:52 | מאת: שיר

שכחתי לציין שבזמן האחרון אני סובלת מכאבי פרקים, כאבי גב וליחה. כמו כן, אני נמצאת תחת לחץ רב מאוד בלימודים והעבודה.

רציני- קודם כל סיטי בטן פרוטוקול מעי דק וגסטרוסקופיה וביופסיות לצליאק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול