לאחר ביצוע MRE-MRI

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/07/2013 | 20:50 | מאת: פלונית

ביצעתי לפני מספר ימים MRE מערכת עיכול. התוצאות - הודגם עיבוי קל בדופן לולאות ג'ג'ונום. האיליאום הודגם תקין למעט לולאות מציינת שיש לי דיברטיקולוזיס עם נטייה לדיברטיקוליטיס. כאבים בפי הטבעת בזמן יציאות עם דימומים כולל פיסורה ובן חולה במחלת קרוהן. על פי הממצאים מהבדיקה האם מדובר במחלת מעיים כגון קרוהן, קוליטיס או מחלת מעיים אחרת תודה על תשובה מהירה

צריך לקחת את הMRE שלך לחוות דעת נוספת ובנוסף קולונוסקופיה עם כניסה למעי דק ובדיקות דם מלאות ורק אז אפשר לנסות לענות על שאלה כה קשה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול