עצירות כרונית והריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/03/2009 | 13:19 | מאת: דרורית

אני סובלת מעצירות כרונית מנערות. אין כל ממצא, יעצו לי להעזר במשלשלים. במהלך השנים השתמשתי בסוגים שונים וכל פעם שהגוף התרגל והפסיק להגיב עברתי לאחר. כיום אני משתמשת ביובסלקס 70 טיפות (המינון המומלץ הוא עד 40). אני רוצה להרות והבנתי שמוצר זה אסור לשימוש בהריון. אני מעוניינת בהמלצה על מוצר משלשל שמותר בהריון ושיהיה מספיק חזק עבורי. ברצוני לציין שהתזונה שלי עתירת סיבים, אני שותה מעל 2 ליטרים מים ביום, אני עושה פעילות גופנית אירובית 3 פעמים בשבוע ונוטלת 3 יחידות של תוסף מזון פרוביוטי בכל יום. אודה על ניסיון לעזור, רופאת המשפחה לא נתנה פיתרון מעבר לשתות עוד יותר ולעשות יותר ספורט ולהפסיק את היובסלקס.

19/03/2009 | 08:44 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע אם יובסלקס אסור לשימוש בהריון, עד כמה שאני יודע הוא מכיל רכיבים טבעיים בלבד. ניתן להשתמש בבטחון רב בתכשירים על בסיס סיבים כמו קונסיל או אגיולקס, במוצרים המכילים פוליאתילן גליקול כגון פגלקס או נורמלקס וכמובן באבילק/לבולק המכלים לקטולוז. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול