כאבי בטן נואים כבר 3 שבועות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/03/2009 | 15:16 | מאת: רונן

שלום לך למנהלי הפורום ותודה מראש על הזמן והעזרה שלכם. אני בחור בן 27 ללא בעיות עיכול קיבה מעי הגס וכולה. לפני 3 שבועות בערך אכלתי במקדונלס ארוחה גדולה,לאחר כמה שעות התחלתי להרגיש כאבי בטן מאוד חזקים עם חולשה כללית גדולה ושלשושלים חריפים,כמובן שעשיתי דיאטה בהתאם למצב והתחלתי להרגיש טיפה טוב יותר,לאחר שבוע אכלתי כמה בורקסים ואכלתי מתוק ושוב חזרו השלשולים ותחושה של סחרחורת וחולשה כללית שממנה אני סובל עד היום,במשך השבוע השני לכאבים היו לי יציאות בצבע שחור וממש מסריחות,רק השבוע היציאות חזרו לצבע הרגיל יחסית,אבל עדיין יציאות ממש רכות ובצבעים שונים של חום,אני סובל מכאבי בטן נוראים ולא מצליח לתפקד,תחושה כאילו שיש לי חום גבוה וסחרחורות.הרופא המשפחה שלי נורא אדיש,שלח אותי לבדיקת צואה לפרזיטים משהו כזה אחרי שדרשתי ממנו,אני אמור לקבל את התוצאות עוד שבוע,אבל כבר קבעתי תור לרופא גסטרו ליום חמישי הבאה,ללכת עם התוצאות של הבדיקה ולהמשך טיפול.אני משוכנע ב 100% שזה מהמקדונלס המצב הזה כי עד אותו ערב לא היו לי כאבי בטן בכלל ותפקדתי מעולה. איך זה שהכאבי בטן לא עוברים לי?אני כבר 3 שבועות עם הכאבי בטן הנוראים האלא,שהם גם אגב מורגשים כמה ס"מ מעל הפופיק,מה יכול להיות שיש לי? נניח שלא ימצאו כלום בבדיקת צואה,מה יכול להיות שיש לי? אגב אני כרגע מטופל עם אומפקדס 20מ"ג ליום ופראמין 10 מ"ג ליום שרופא המשפחה נתן לי. אני נורא מודאג כי אני לא מצליח לתפקד מרוב כאבים ותחושה של חולשה וזה לא עובר לי. תודה שוה ושבוע נעים.

08/03/2009 | 00:22 | מאת: ד"ר אייל גל

שלשול זיהומי יכול לגרום לתופעות שונות גם מספר שבועות לאחר המאורע החריף. מציע שתבצע את בדיקות הצואה ותמשיך בטיפול שניתן לך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול