הפסקת הנקה לצורך קבלת הורמונים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/06/2016 | 00:37 | מאת: אדוה

שלום.אני בת 43.את בתי ילדתי לאחר טיפול אחד של תוספת הורמונים.בתי כיום בתי חצי שנה ואני מניקה אותה.כנראה שלצורך כניסה להריון שני אצטרך שוב לקבל תוספת הורמונים בעוד כשלושה חודשים.אני רוצה עדיין להניק את בתי.ונאמר לי להפסיק את ההנקה על מנת לנקות להכין את הגוף.האם אני לא יכולה להמתין עד שאקבל את ההורמונים .בתי נהנית מההנקה וגם לי חשוב להניק עוד קצת...תודה רבה

שלום אדוה, אני לא רואה סיבה מדוע להפסיק את ההנקה בטרם התחלת ההורמונים. לנקות את הגוף ממה? האם קיבלת כבר ווסת? במידה ולא, יכול להיות שרוצים שתקבלי קודם ווסת פעם או פעמיים ואז יתנו לך הורמונים. בנוסף, לפני שאת מתחילה עם התהליך אני ממש ממליצה לך לנסות את הרפואה הסינית או טיפולי מגע כמו שיאצו, רפלקסולוגיה על מנת לחזק את הגוף לקראת הכניסה להריון. כמובן אצל מטפלים שמתמחים בהריון. בררי במדוייק מדוע המליצו לך להפסיק עם ההנקה. ההנקה היא חשובה וכדאי להמשיך איתה כמה שיותר. המון בהצלחה! דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה