חשש מלידה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/03/2016 | 13:31 | מאת: שירז

שלום שבוע 29 5 ימים נצפו צירים לא סדירים.. פתיחה 1.5. צוואר מקוצר 10 מ"מ. הושלם טיפול צלסטון והתחלתי טיפול פרסולט 20 מג כפול 4 ביום. כיום אני נמצאת בשבוע 33 5 ימים. פתיחה 1.5, צוואר 5 מ"מ בצורת משפוך. צירים לא סדירים. דינמיקה צווארית. מצג ראש בתעלה. נתנו עוד מנה אחת של צלסטון וסיימו את הטיפול של הפרסולט. השאלה שלי היא- האם ומה הסיכוי ללדת בשבוע 36,37?

שלום שירז, סיכוי תמיד קיים, השתדלי לנוח כמה שיותר. התייעצי בפורום הריון ולידה-הלל יפה המנוהל עי רופאים. לידה קלה ובריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה