המוגלוביין מאד נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/11/2015 | 16:43 | מאת: נועה

אני בהריון שבוע 22 ברקע תלסמיה מינור ואנמיה המוליטית ההמוגלובין שלי ירד בחודש האחרון ל8.5 - הפריטין טיפה נמוך והברזל והטרנספרין בטווח . הומלץ לי על קבלת מנות דם רציתי לדעת מה ההשלכות של המוגלובין ככ נמוך על העובר. קראתי על אפשרות לבצקות ובעיות התפתחות בלב ובמוח- האם נכון? מעדיפה להמנע מקבלת מנות דם בשל הסיכונים שבכך. תודה רבה

שלום נועה, הגעת לפורום תמיכה בהריון ולידה. התייעצי בפורום "הריון וילדה- הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה