שאלה לענין חולשה נוראית בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/10/2015 | 17:43 | מאת: אברהם

שלום אשתי נמצאת בשבוע 38 הריון IVF היא מרגישה חולשה נוראית. קשה לה לעמוד. וצורך לישון כל הזמן. מה לעשות?

שלום אברהם, אני ממליצה לה קודם כל לבצע בדיקות דם ולגשת לרופא המטפל. במידה שבדיקות הדם יוצאות תקינות היא יכולה להיוועץ עם מטפל/ת מתחום הרפואה המשלימה המתמחים בהריון ולידה(דיקור סיני, שיאצו, רפלקסולוגיה...) ולעשות טיפולים. טיפולים אלו יחזקו אותה ויסייעו לה לעבור את השבועות האחרונים בפחות קושי. חודש תשיעי בהחלט יכול להיות קשה ומעייף. המשך הריון בריא ולידה קלה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה