האם הלידה מתקרבת?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/08/2015 | 13:03 | מאת: me797

שלום, אני בשבוע 37+4. ביום חמישי שעבר התעוררתי בבוקר עם כאבים בגב התחתון + בטן תחתונה כל 15 דק'. בשלב מסוים הרגשתי גם לחץ על הבטן כאילו מישהו לוחץ לי עליה. במהלך היום זה עבר. שישי - שבת לא היה משהו מיוחד. היום בשעה 04:00 לפנות בוקר התעוררתי עם כאבים חזקים בגב התחתון קבועים + כאבי דמויי מחזור קלים. כל זה נמשך שעתיים. דבר נוסף ששמתי לב אליו - הריח של השתן מיום חמישי השתנה והוא..מסריח/שונה/אחר. מה את אומרות? משהו מדאיג? אני צריכה ללכת להיבדק? מתי לדעתך הלידה? אשמח לתגובה אני.

שלום, התחושות שאת מרגישה הן למעשה צירים - הרחם מכינה עצמה ונראה שהלידה מתקרבת... לגבי הריח, יכול להיות שאלו מי השפיר. (למי השפיר יש ריח חזק המזכיר את נוזל הזרע) האם כשאת מתאפקת יש טפטוף ? שתן ניתן לעצור, את מי השפיר לא. במידה והתחתון נרטב, את יכולה לשים אותו בשקית סגורה למשך 10 דק'. לפתוח ולהריח. אי אפשר לפספס, במידה ויש ריח חזק, אלו מי שפיר. אפשרות נוספת היא לרכוש פדים המיועדים לזיהוי מי שפיר. (ניתן לרכוש בבתי המרחקת) אם יש ספק, גשי להיבדק. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה