הריון לאחר הפלה מאוחרת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/08/2015 | 01:46 | מאת: אושר

לא יודעת אם זה קשור לפה אבל, לפני כ4 חודשים עברתי הפלה מאוחרת/לידה מוקדמת בשבוע 22. זה היה הריון שני שהיה מסובך מתחילתו... אחרי בדיקה גניקולוגית החלטנו לנסות שוב להרות וכמובן שהתייעצנו עם רופאת הנשים שאישרה זאת. כמובן שאצטרך לקבל תמיכת פרוגסטרון בהריון וכו' ואולי אפילו תפר של צוואר הרחם אבל... הפחד שזה יקרה שוב מקונן בי! איך מתגברים? כל כך רוצה הריון תקין!

שלום אושר, בשום שלב לא פשוט לעבור הפלה, בטח ובטח בשבוע מתקדם... הפחד מובן לגמרי, אבל יחד עם זאת אנו חייבות להיות אופטימיות ולהאמין שהפעם הבאה תהייה טובה יותר. אני מאוד ממליצה לך לפנות לטיפולים ברפואה המשלימה- שיאצו, רפלקסולוגיה, דיקור סיני ועוד. טיפולים אלו קודם כל יאזנו אותך לפני כניסתך להריון ובנוסף יעזרו לך להתמודד עם הפחד. פני למטפלים אשר מתמחים בתחום ההיריון והלידה. אפשרות נוספת היא לפנות למטפלים שמתמחים בעיבוד טראומות של הפלות/לידות קודמות. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה