צירים מוקדמים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/06/2015 | 09:01 | מאת: שלומית

שלום רב, היום אני בשבוע 22+4. שותה הרבה(3-5 ליטר מים ביום) בשבוע 16 היום התכווציות וכאבים, נצפה פנלינג וארך צוואר הרחם היה 32. טיפלתי בפרוגסטרון. לאחר שבוע הכל תקין. בשבוע 21+4- היו לחצים, התכווצויות, ואורך הצוואר 28 מ"מ. בעוד 3 ימים מנוחה ללא טיפול, הצוואר 38 מ"מ. הלחצים פחתו אך המשיכו. בשבוע 22+3 - גברו הלחצים והכווציות. במיון נצפו צירים במוניטור, אשר התרחקו ופחתו לאחר מתן נוזלים. אורך צוואר הרחם תקיון. למחרת, שבוע 22+4 - שוב צירים במוניטור במיון. יותר חזקים.צוואר הרחם 33מ"מ. הצירים לא נרגעו לאחר מתן נוזלים. לא נרגעו לאחר פרסולט חד פעמי. נרגעו לאחר מתן אינדומד. וצוואר הרחם נמדד 44 מ"מ. שאלה, הרופא אמרה שסביר להניח כי תופעה זו סבירה לחזור, אך אין טיפול בשבוע הזה. מה התובנות, ניסיונכן? לא בא לי כל יום מיון...:(

שלום שלומית, המשיכי להקפיד על שתייה מרובה ומנוחה. בנוסף, מכיוון שאין טיפול לתופעה אני ממליצה לך לנסות טיפולים ברפואה המשלימה. רפואה סינית (דיקור סיני) ושיאצו (טיפול מגע) אצל מטפלים אשר מתמחים בתחום ההיריון והלידה . מנסיון, אפשרי להקל על התופעה עד כדי היעלמות הצירים בשלב הזה. כמובן שיש צורך במידע נוסף ובתשאול מעמיק. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה