שלית פתח טרימסטר שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/06/2009 | 21:12 | מאת: תהילה

אני בטרימסטר שני של הריון והשליה נמוכה ,היא נמצאת על פתח צוואר הרחם ואני מודאגת כבר היו לי סימני דם לפני וגם היו לי דמוי של צירים ב15 שבועות והכול פסק אחרי שבוע הייתי בבית חולים ושם אמרו לי את הדברים על השליה הנ"ל עכשיו אני 19 שבועות בערך והיום בבוקר היו לי שוב דמוי של צירים אני נורא מודאגת

17/06/2009 | 06:28 | מאת: צביה רן

לתהילה שלום רב, בכל מצב רפואי, יש לקבל חוות דעת רפואית והמלצות רפואיות מה לעשות. פורום כמו שלנו אינו יכול להוות תחליף לנושאים אלה. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

29/06/2009 | 23:47 | מאת: א.א

שלום לך! אם היית כבר בבית חולים בנושא זה את חייבת להיות נודניקית , אל תסמכי על אף אחד לי היתה העיה דומה והרופא שלי היה קצת אדיש ובסוף ילדתי בשבוע 26 פג והיום רק אני אני מתרוצצת בין הבית לפגיה לא הרופאים. תעשי בלאגן והרבה הצגות כדי להיות במעקב היריון בסיכון אפילו עם זה יעלה לך בלהיות בבית חולים עד סוף ההיריון. תאמיני לי זה עדיף על פני לידה מוקדמת (לידת חירום בניתוח). בהצלחה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה