בחירת לידה עקב אירוע טרומבוזה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/01/2001 | 13:28 | מאת: נאוה מבורך עדן

עברתי פעמיים אירוע טרומבוזה בעין שמאל פני 5 שנים עקב סתימת וריד בעין כיום אני מטופלת בכדורי קומדין שפתרו את הבעיה. ובונסף באותו זמן היה לי לחץ חזק מאד בעיניים שטופל בסראואידים והבעיה נפתרה נכון להיום אני בהריון בשבוע 36 מזריקה קלקסן 40 מ"ג. אני מתלבטת לגבי לידה רגילה או קיסרי. אשמח לקבל אצע לגבי הסיכון בכל אחת מהאפשרויות.

16/01/2001 | 00:14 | מאת: ד"ר רון האוזר

נאוה שלום התיעצי עם רופא העיניים שלך לגבי הסיכון הצפוי לעיניים עקב לחיצות בזמן הלידה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה