הליכה של 40 דקות כל יום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/09/2018 | 13:20 | מאת: מיכל

שלום, האם יש בעיה עם הליכה מישורית של כ-40 דקות עם משקל על הגב (4-5 ק"ג מקס') לעבודה בזמן הריון (שליש שני) מדי יום? לא הרגשתי קושי מיוחד בפעם אחת שעשיתי זאת ואני שומרת על שגרת אימונים.

שלום מיכל, הכל שאלה של האם הגוף היה מורגל לכך לפני הכניסה להריון. במידה ועסקת בכך לפני ההיריון, לרוב, אין בעיה. לא מומלץ להתחיל שגרת אימונים חדשה במהלך ההיריון. פעילות גופנית מתונה במהלך ההיריון מומלצת מאוד. בנוסף, ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה