חליטה בהריון שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/02/2018 | 01:25 | מאת: שלום רב

שלום רב, אני בתחילת הריון.. וראיתי באינטרנט שממליצים על חליטה לשתות על בסיס יומי : 0 ג עלי סרפד 100 ג עלי פטל אדום 50 ג עלי אלפלפא 50 ג עשב שיבולת שועל רציתי לדעת אם זה בריא? כי גם קראתי שסרפד ופטל מכווצים את הרחם.. תודה!!

10/02/2018 | 23:06 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, זוהי חליטה נהדרת ותומכת היריון ולידה. יש גישות שונות לגבי תחילת לקיחת החליטה. ממליצה מטרימסטר שני להכין קנקן עם הצמחים הנל, לקרר ולשתות לאורך היום. סרפד ופטל לא מכווצים רחם. סירפד עשיר מאוד המינרלים וויטמים, מעלה רמות ברזל והמוגלובין. הפטל מחזק טונוס רחם, תומך באישה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה