עצירות

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/11/2004 | 09:53 | מאת: אתי

אני אחרי ניתוח פיסורה .לוקחת כל ערב פגלקס . ברצוני לדעת האם תה .חלב עושה עצירות . והאם כולרבי גורם לגזים ועצירות

29/11/2004 | 11:31 | מאת:

אתי שלום תה לא אמור לגרום לעצירות אולם אם הוא מדובר בתה המכיל קופאין והוא מקור השתייה היחידי או העיקרי יתכן ואת לא שותה מספיק (היות וקפואין משתן). אי שתייה מספקת עלולה לגרום לעצירות. חלב בדר"כ לא גורם לעצירות אלא ההפך לשילשולים לאנשים עם מחסור באנזים המפרק את הלקטוז (סוכר החלב). קולורבי עלול לגרום לגזים, לא לעצירות. בברכה שרון

29/11/2004 | 23:54 | מאת: נתי

אני לא רופאה ולא תזונאית רק מנסה לעזור , שמעתי ששמן זית עוזר מאוד במצב של עצירות אולי 2 או 3 כפות נדמה לי שכך אמר לי המוכר בבית טבע אז תוסיפי אולי לסלט ומקווה שזה יפתור לך את הבעיה , וחוץ מזה יש גם תרגילי התעמלות שעובדים על הישבן שאני יודעת מניסיון אישי שהם מזרזים את היציאה במידה ואת מרגישה שזה "תקוע" ואת מתאמצת .