איך לעבור את צום יום הכיפורים בשלום..ועוד שאלה צדד

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/09/2004 | 20:27 | מאת: סילביה

שלום רב, בהיסטוריה הרפואית שלי צינתור טיפולי וסייפר בדצמבר 2003. נוטלת תרופות ללחץ דם=נורמיטן 50 ואנאלאדקס חצי כדור, לדילול הדם=קרטיה 100, לכולסטרול=סיבמקור-40 וזמנית טלפקס-פעם ביום למשך 10 ימים לפני השינה נגד אלרגיה (משתעלת...והריאות נקיות).האם אפשר להצביע על איזו שהיא תרופה כגורמת לשיעול וליחה? איך מסתדרים עם נטילת התרופות והצום? האם הצום עלול להזיק? ואם כן, מה המינימום שצריך לאכול ומתי? מאחלת לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה, סילביה.

26/09/2004 | 08:29 | מאת:

סילביה שלום, לבירור תופעות לוואי של תרופות, כמו תרופות הגורמות לשיעול וליחה, יש לשאול את הרופא המטפל, או להתייעץ עם רוקח. לגבי התרופות והצום- יום הכיפורים כבר עבר ובכל זאת אענה על שאלתך- את התרופות כדאי לקחת עם מעט מים גם אם צמים. בברכה, שרון

03/10/2004 | 15:24 | מאת: סילביה

X