שאלה לציונה אברהם

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/09/2004 | 17:54 | מאת: שיר

מה דעתך על הדיאטה הבאה: כמה קלוריות יש בתפריט הנ"ל? 4 מעדן תענוג 2 קופסאות גבינה חצי אחוז ירקות חופשי. טונה במים- קופסא. 2 המבורגר טבעול. מים - 12 כוסות

13/09/2004 | 07:29 | מאת:

שיר שלום, התפריט אינו מאוזן מבחינת הרכב של אבות המזון, זה משהו בסגנון "דיאטת חלבונים " שאני לא ממליצה. התפריט ללא פחמימות מורכבות וללא שומנים החיוניים לבריאות תקינה. המלצתי לך להוסיף מזונות כמו: תפוחי אדמה, אורז ,קיטניות , שומנים ןפירות. בברכה, ציונה