נוגדי חמצון ותאי הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/06/2004 | 18:00 | מאת: elation

שלום רב, האם בדקו שצריכה גדולה יותר של חומרים נוגדי חמצון (ויטמין C, פוליפנולים ועוד) אכן מתבטאת בנוכחות גבוהה יותר שלהם בתאי הגוף?! אם כן, אשמח לקבל הפניה למחקר/כתבה המציינת זאת!! שאלה נוספת לי, האם בהכנת מיץ ענבים טבעי (תירוש של פסח), משתמשים בהפקתו גם בקליפת הענבים?! האם אפשר לראות גם בו כמקור עשיר לחומרים נוגדי חמצון (אם אלו לא נהרסו בתהליך ההפקה)? תודה רבה,

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 09:24 | מאת:

שלום, ראה מענה בתאריך- 28.6 בברכה, שרון