נתוח טבעת

דיון מתוך פורום  תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין

24/03/2004 | 03:41 | מאת: יעל

אני מועמדת לניתוח טבעת להיצור קיבה. רציתי לדעת באלו מקרים לא עוברים את חוות הדעת הפסיכיאטרית. תודה יעל

24/03/2004 | 15:28 | מאת:

יעל שלום, חוות דעת פסיכיאטרית נועדה לדעת האם המועמד לניתוח מסוגל להתמודד עם הקשיים הצפויים לו לאחר ניתוח הצרת קיבה. שינויים בהרגלי אכילה, שינוי באורח החיים. האם המועמדים מכירים היטב את הניתוח והשלכותיו וכן היכולת להתמודד בהצלחה עם השינויים. כמובן כל מקרה נבדק לגופו לפני הניתוח ,כתנאי לביצוע הניתוח.

25/03/2004 | 16:26 | מאת: יעל

תודה

10/04/2004 | 14:47 | מאת: סמדר

שלום אני מבינה שהגעת לצורך הכירוגי הנ"ל מתוך מקום של יאוש. אך עליך לדעת שגם לו, כמו בכל דבר, יש הצלחות ויש כשלונות. הבעיה שהמחיר הכרוגי שהוא גובה הוא לא נמוך. הייתי מזמינה אותך, רגע לפני שאת מצטרפת לפתרונות כירוגיים, להצטרף למסע הבריאות שלי, המאפשר לאנשים לרדת במשקל ויותר מזה לשמר את המשקל הרצוי באמצעות אכילה בריאה וללא גביית מחיר כירוגי. אשמח להנחות אותך ולתמוך בך לאורך כל הדרך. רק תני לעצמך את ההזדמנות בזו. סמדר