נקעים חוזרים + שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/04/2010 | 19:13 | מאת: עידו

פרופסור סלעי שלום רב, לפני כשנה וחצי עיקמתי את קרסול שמאל במשחק כדורסל ועקב כך שברתי עצם בבסיס המסרק החמישי השבר התאחה אולם עדיין מופיעים אצלי נקעים לעיתים ברגל כשאני משחק כדורסל ולפני כשבועיים נקעתי בצורה חמורה גם את רגל ימין. שאלתי אליך היא כמה זמן עליי להימנע מפעילות ספורטיבית וכמו כן איזה מגן קרסול הכי עדיף למשחק הכדורסל על מנת לשמור על הקרסול (האם איירקאסט או האם מגן קשיח עם שרוכים)? תודה רבה על עזרתך, עידו

רצוי להמנע כ 6 שבועות מכדורסל לאחר נקע. שני המייצבים שציינת טובים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית