ברזל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/03/2001 | 18:38 | מאת: שלי

שלום ד"ר לאחרונה עשיתי בדיקת ברזל וקיבלתי תוצאות מאד נמוכות פריטין 3 ברזל 23 ומוגלובין 8.8 מה זה בדיוק אומר? והאם חוסר בברזל יכול לגרום לציפורנים צהובות תודה שלי

01/03/2001 | 19:01 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום שלי ראי נא את מה שכתבתי לחן - השאלה שמתחת שאלתך. התשובה בעצם זהה: יש לך חסר ברזל שמצריך טיפול ואולי גם בירור (בהתאם לגילך ולנתונים אחרים). פני לרופא המטפל כדי להתחיל טיפול בהקדם. רמת ההמוגלובין בהחלט נמוכה דיה כדי להתחיל טיפול מייד. אם אין הפרעות בספיגה תוכלי לראות שיפור ממשי תוך שבועות ספורים.

02/03/2001 | 00:01 | מאת: הילה

ד.נ יש לי בעיה של אנמיה - חוסר המוגלובין, וחוסר B12 אני מטופלת אצל המוטולוג אבל אני רוצה לדעת קצת יותר מפני שזה קצת מפחיד אותי, מטריד אותי. יש לי בנוסף סחרחורות, חולשות, אני מקווה שתוכל לעזור לי להיות קצת יותר שקטה. תודה מראש, הילה.

02/03/2001 | 00:10 | מאת: תשובת מנהל הפורום

הם סימנים של אנמיה ושל מחסור בויטמין B12. את את מקבלת את ההשלמה הנדרשת ואין סיבה אחרת לסימפטומים אלה - הרי צפוי שתחזרי להרגיש טוב.

מנהל פורום המטולוגיה