קריש דם לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/09/2015 | 23:07 | מאת: דרי

שלום ד"ר, בחודש מרס האחרון עברתי ניתוח שרוול קיבה, לאחר שבועיים בעקבות כאבים ולאחר בדיקת CTהתגלה קריש דם בעורק הראשי של הכבד. טופלתי חודשים בזריקות קלקסן 120, לאחר חודשיים הועברתי לטיפול בכדורי קומודין. בדיקות ה INR שלי תקינות ובבדיקת החלבון לא נמצאה בעית קרישיות. כעת אני מבקשת לקבל אישור רפואי לעסוק בספורט, אך רופאת המשפחה לא מאשרת לי בגלל העבר האמור. אני עוסקת עצמאית בספורט עושה הליכות אינטנסביות לפעמים של 10 ק"מ. שאלתי : האם אני מסכנת את עצמי? האם נכון לא לתת לי אישור רפואי? חשוב לי לציין שירדתי כמעט 40 ק"ג ואני מרגישה בריאה וחיונית כמו שלא היתי מימי. אודה לתשובתך.

קשה לתת אישור לפעילות גופנית דרך מידע שניתן במחשב ובלי להכיר לעומק את המטופל. תוכלי לפנות להמטולוג דרך קופת חולים להתייעצות.

מנהל פורום המטולוגיה