לימפומה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/06/2013 | 15:30 | מאת: יורם

שלום רב . אני חולה בלימפומה נון הודצקין מזה כשנה וקיבלתי שישה טיפוליי כימו, מבטרה ואף זבלין לאחר שבסיטי נמצא שנשארה מחלה פעילה ברמות של כ10 אחוז. את הזבלין קבלתי בדצמבר 2012 כיום יש לי בלוטות נפוחות כסמ לערך בבית השחי וכ3סמ במפשעןת אני כיום בחול. שתי שאלות 1. אני הפסקתי לקחת פירקוסט 10 מג לפני ימים ספורים נגמרו וחוויתי תסמיני גמילה היום ששבוע לערך יש לי כאבי בטן תמידיים ברמת כאב 4-5 נסבל השאלה האם הכאבים קשורים ישירות למחלה? ושאלה שניה אולי לא מקובלת כל כך כמה זמן יש לי בגדול עד להתפרצות חזקה ומפילה של המחלה תודה וסליחה על הטרחנות

04/06/2013 | 18:14 | מאת: תשובת מנהל הפורום

א. פרקוסט ? מדוע בכלל יש לקחת פרקוסט בלימפומה ??? עליך לפנות לרופא לבדיקה. איני יודע מה זסיבת כאבי הבטן שלך וזו לא שאלה שניתו להשיב עליה מכאן. ב. גם זה לא משהו שניתן לדעת מהמידע החלקי ביותר שעומד לרשותי.

מנהל פורום המטולוגיה