אנמיה -לימפוציטים- בהמשך לשאלתך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/11/2012 | 12:19 | מאת: אבי29

כן אכן מדובר על אחוז הלימפוציטים. מתחת לנורמה. 19.3 כשהנורמה 20.

30/11/2012 | 12:34 | מאת: תשובת מנהל הפורום

השבתי באריכות לכל שאלותייך ואין לי מה להוסיף. כל המידע הרלבנטי עומד לרשותך כאן בפורום ובאתר העזר: http://tinyurl.com/7v6ftb9 איני אחראי לשיטת הטיפול בך ולתוצאותיה. יש לך רופאים מטפלים ועלייך לשאול אותם את כל השאלות, כולל השאלות שבהן את זורקת קביעות שאינן נכונות ומבקשת הסברים... כמו שאת עושה לגבי "המוסידרוזיס".. או לגבי "מעו לימפוציטים".. ועוד הרבה כאלה. עדיף שפשוט תבקשי מהם הסברים ולא תציעי הצעות או תקבעי אבחנות. קראי את אשר כתבתי, כולל התייחסותי ל"עייני בתשובות קודמות" ולפני שאת חוזרת ושולחת הודעות חוזרות, עשי זאת ואולי התשובה תתבהר לך. עייני גם בתשובות בנושא תלסמיה וברזל... אחוזים וספירות דם.. הכל כבר נענה והוסבר. אפ טחחאי שתקראי הכל תהיינה ששאלות להבהרה, שאלות של מידע ולא טיפוליות פרטניות, אשמח להשיב. מאחל לך בריאות טובה.

מנהל פורום המטולוגיה