ספירת דם ומחלת מיאלומה/בלוטות לימפה נפוחות-לימפומה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/03/2006 | 10:06 | מאת: דבי

ד"ר ציצוביץ שלום א. האם יתכן מצב של מחלת מיאלומה כאשר ספירת הדם היא בערכים תקינים פרט למספר ערכים מעל או מתחת לנורמה ? ב. האם בדיקת לימפוציטים מתחת לנורמה קשורה לבעיה שיש לי של נפיחות של בלוטות לימפה בבית השחי עם גוש בשד ? האם גוש בשד עם בלוטות לימפה נפוחות זה מחלת לימפומה ? בתודה לך

01/03/2006 | 13:45 | מאת: תשובת מנהל הפורום

א. כן. ב. איני יודע מה הבעיה שיש לך, כך שאיני יודע מה המשמעות. ג. אם יש גידול בשד - זה בד"כ לא לימפומה. לא שלא יכולה להיות לימפומה בשד, אבל זה לא הדבר השכיח.

מנהל פורום המטולוגיה