NHL המטולוגיה וכלי דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/12/2020 | 02:33 | מאת: דורון

לכבוד: ד"ר אודית גוטווין תודה על הפורום והאפשרות לפניה יישר כוח. *אני בן 48 מגיל 21 מתמודד עם המחלה - NHL. CTCL . M.F כבשנה האחרונה יש קושי ותופעות לא רק עוריות מפושטות .. *מבקש לשאול: האם יש קשר כלשהו (ישיר. עקיף, חריג, נדיר) בין מחלת - NHL M.F מערכת הדם ומצבים דרמטולוגים לבין לימפאדמה ? בתודה מראש בכבוד רב

קשה לענות על נדאלה בלי להכיר את המקרה לעומק, ממליצה לפנות להמטולוג המטפל

20/12/2020 | 22:55 | מאת: דורון

שלום רב ד"ר. מבקש להבין למה את צריכה להכיר המקרה שלי וההיסטולוגיה הרפואית מרגע האבחנה בגיל 21. - 1. האם מקרה כמו שלי מוכר לך ? 2.האם ידוע לך מתוך ספרות רפואית על המקרה שאני חווה ? 3.האם ידוע לך (מניסיון) על קשר או השפעה בין NHL CTCL MF לימפאדמה ? ‐‐------------------- *אני לא מטופל ע"י המטולוג אלה ע"י רופא עור --------------------- בתודה מראש בכבוד רב

מנהל פורום המטולוגיה