תוצאות בדיקות חורגות...

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/12/2020 | 07:05 | מאת: מיכל

שלום בת 60 בבדיקת דם : המגלובין 14.9 המטרוקטיס 48 פריטין 24 האם אלו תוצאות תקינות? לוקחת ברזל עדין בגלל שיש לי נוגדנים לברזל האם להמשיך לקחת ברזל? תודה

ההמטוקריט בגבול הגבוה. קשה לענות מעבר לכך מבלי להכיר את כל הרקע. במידה וההמטוקריט 48 ומעלה בבדיקות חוזרות, מומלץ להוועץ בצורה מסודרת עם המטולוג.

15/12/2020 | 18:08 | מאת: מיכל

תודה האם המוגלובין 14.9 לאישה הוא גבוה? ,כמו כן הפריטין 24 האם מומלץ לקחת תוסף ברזל כדי להעלות אותו?יש לי דלילות בשיער?

מנהל פורום המטולוגיה