ערכי myelocytes גבוהים בהריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/11/2020 | 20:26 | מאת: Odelyae

שלום אני בהריון ראשון אחרי ivf שבוע 25 ברקע שיוגרן לוקחת אספירין ופלקווניל עשיתי העמסת סוכר היום ובין הערכים שיצאו יצא גם myelocytes bs%=5.50 לפני חודש וחצי הערך בבדיקה היה 2.70 ואז עשיתי גם בדיקת bcr abl onco שחזרה שלילית (לא זוהו).לא מצליחה להשיג תור להמטולוג אלא לעוד שבוע ורוצה בבקשה לדעת מה הערך הזה אומר והאם זה מסוכן לי או לעובר?

מדובר בממצא לא ספציפי וקשה לדעת מהי המשמעות בלי לראות את כל פרטי המקרה. ממליצה לחכות לבדיקת המטולוג מבודרת.

מנהל פורום המטולוגיה