ברזל פירטין ממש,צריכה תשובה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/11/2020 | 13:57 | מאת: נוי

שלום רב בת 46 ללא וסת שנה סובלת ממעי רכיז פסוריאזיס וריפלוקס אני כל החיים עם המגלובין 11.9 12 לםני שנתיים בבדיקות דם המגלובין 11.9 פריטיו 20 iron היה 53 אתמול בבדיקות דם המגלובין 11.1 יש לציין ששתיתי מלא מים פריטין קטן מ 8 ו iron הוא 52 גם התזונה שלי היא ללא בשר בכלל אוכלת עוף בסוף שבוע שאר המדדים בבדיקות תקינים רוצה להתחיל לקחץ אקוסאפ האם יש סיבה לדאגה

על פי בדיקת הפריטין יש עדות לחסר ברזל וניתן לקחת טיפול בכדורי ברזל. כמו יש לבדוק מדוע יש חסר בברזל ולכן מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג.

מנהל פורום המטולוגיה