תרופותתתתתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/11/2020 | 11:40 | מאת: נעמה

היי לאבא התגלה מיאלומה נפוצה במאי האחרון. יש לו פגיעה בכליות. קריאטנין 2.26. אחת לחודש אבא מקבל ארדיה לחיזוק העצמות הבנתי שיש פגיעה בכליות מקבלים במקום הארדיה מה שנקרא: exgeva. אבי משום מה ממשיך לקבל ארדיה..יש פה היגיון?

אקגיווה היא תרופה שמתאימה לחולי מיאלומה עם אי ספיקת כליות, לעיתים ניתן לתת גם ארדיה בחולים עם אי ספיקת כליות, אך משך המתן ממושך יותר. ממליצה להתייעץ עם ההמטולוג המטפל לגבי המקרה הספציפי.

מנהל פורום המטולוגיה