השפעה של תוספי ברזל האם מיידית?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/10/2020 | 21:50 | מאת: עדי

שלום, בעירוי פרינג'קט הבנתי שההשפעה היא לא מיידית ורק כעבור שבועיים עד חודש רואים את התוצאה. האם זה כך גם בתוספי ברזל? זאת אומרת שאם אני אקח חודשיים שלושה תוספי ברזל התוצאה שאקבל בבדיקות הדם תשקף את כל הברזל שלקחתי ונספג אצלי עד יומיים לפני הבדיקה? או שייתכן שחודש אחרי הבדיקה התוצאה תהיה יותר גבוהה אם אפסיק לקחת את הברזל וגם בנטילת תוסף זה כמו בפרינג'קט?תודה מראש

טיפוח בעירוי ברזל דוגמאת פרינגקט יביא לתגובה מהירה יותר מאשר שעמוש בכדורי ברזל.

מנהל פורום המטולוגיה