ערכי eos גבוהים לאורך שנים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/09/2020 | 00:06 | מאת: אני

שלום, בבדיקות שיגרתיות שאני עושה פעם בשנה תמיד ערכי ה EOS abs הינם מחוץ לתחום. שאר התוצאות של בדיקות הדם כולם במצב תקין. אני מרגיש טוב, לא סובל משום דבר חריג וגם לא אלרגיה מסוג כלשהו. אני לוקח ציפרלקס באופן קבוע. בשנת 2020 EOS abs 9.8 בשנת 2018 EOS abs .7 בשנץ 2017 EOS abs .9 האם זה מעיד על משהו? האם יש לעשות בדיקות בירור נוספות? תודה.

עליה באיאוזינופילים יכולה להיות מסיבות רבות כמו אלרגיה, זיהום, תרופות, מחלות דלקתיות, מחלות של מח העצם ועוד. העליה אצלך מתונה ולא ברור אם יש לכך משמעות. המידה ואין סיבה ניתן לפנות למעקב המטולוגי כדי לוודא שאין בעיה משמעותית.

מנהל פורום המטולוגיה