שמוש בתרופות מדללות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/09/2020 | 14:54 | מאת: דליה

בת 69 ללא בעיות בל.ד,סוכר,כולסטרול, לוקחת פלוויקסבגלל איזה פרוטוקול מטופש המתייחס למתן פלוויקס לגילאי 50+, כתרופה לשיכוך כאבי גב קבלתי ארקוקסיה היש אינטראקציה בין הפלאוויקס לארקוקסיה ואם יש,אילו משכחי כאבים מותרים תודה

תרופות מקבוצת nsaids כמו ארקוקסיה עלולות להגביר את הנטיה לדימום. רמת הסיכון תלויה ברקע של המטופל הספציפי. ניתן לקחת תרופות מקבוצות אחרות כמו אקמול אופטלגין או טרמדקס. לגבי המקרה הספציפי מומלץ להיוועץ ברופא המטפל שמכיר אותך.

מנהל פורום המטולוגיה