rbc נמוך באופן קבוע-תודה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/07/2020 | 05:56 | מאת: רון

שלום לפי מעקב של כמה שנים ישנם כמה מדדים RBC,HCT שחורגים מטה תמיד. בבדיקת מאגרי ברזל תקין. בביקורת לפני שנה וחצי אצל המטולוג לא קיבלתי הסבר או פיתרון. האם המגמה מסוכנת? בן 36 , ללא מחלות רקע פרט לשסתום דו עלי. תודה

מה רמת ההמוגלובין?

20/07/2020 | 21:17 | מאת: רון

13.4 תןדה

מדובר בהמוגלובין גבולי (בטווח הנמוך) בפני עצמו אינו מסוכן. הממצא יכול ללהיות כרוני ולא משמעותי ויכול חהיות חלק ממחלה כרונית. במידה ואין ממצאים נוספים מבחינה רפואית וההרגשה הכללית טובה, קרוב לוודאי שאין בעיה משמעותית ונדרש מעקב.

מנהל פורום המטולוגיה