המוגלובין נמוך אצל נשים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/07/2020 | 14:58 | מאת: שאלה

שלום, האם ישנו קשר בין המוגלובין נמוך (9) לבין איחור משמעותי במחזור? אציין שיש לי מחזור סדיר סביב 25-27 ימים, ובארבעה חודשים האחרונים אני מקבלת מחזור כל כ42 ימים. עשיתי בדיקות דם לפני כחודש וההמוגלובין שלי בירידה מתמדת. האם יש קשר או השפעה גם על כניסה להריון? תודה מראש

לרמת המוגלובין אין קשר ישיר לאיחור במחזור או לבעיות פריון. בכל מקרה של המוגלובין נמוך חשטב להבין את הסיבה, בנשים צעירות הסיבה השכיחה היא חסר בברזל.

מנהל פורום המטולוגיה