המטולוגיה בדיקות דם וביוכימיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/07/2020 | 14:13 | מאת: כרמית

שלום למומחים בדיקת כדוריות הדם הלבנות WBC יצאה מהנורמה והיא 12.6 גם הלימפוציטים חרגו מהנורמה 6.1 וה HYPO באחוזים יצא מאד גבוה 17.4 שאר מרכיבי כדוריות הדם הלבנות היו בסדר ביוכימיה האוריאה היתה 5.2 האם זה מדאיג ומורה על מחלה סרטנית כמו סרטן הדם האם אפשר לקבל תשובה מהירה למייל המופיע בשאילתא מודה מאד על תשומת הלב וההתייחסות לשאלה כרמית

קשה לענות בלי להכיר את הרקע הרפואי ולראות את ספירת הדם המדויקת. על פניו יש עליה קלה ברמת הלימפוציטים אך קשה להגיד משהו מעבר לכך.

מנהל פורום המטולוגיה