בעיות קרישיות, אנמיה, דמם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/05/2020 | 20:46 | מאת: ענבל

שלום בת 46 ברקע APLA עברתי בעבר סגירה של FORMAN OVALE בעבר מטופלת בפלאויקס. לאחר אירוע של TIA בשנה האחרונה קיימת התרדרות במצבי ונמצאת כרגע בתחילת סבב שני של עירויי ונופר עם תוצאות של תוצאות בדיקות עם אנמיה חריפה. HB 7/5 MCV 68 RDW 18/2 IRON 12 FERITIN פחות מ 8 WBC 3800 המוגלובין 7.5 בדיקות הקרישיות שביצעתי לאחרונה גם חזרו חיוביות נוגדני פוספוליפיד חיוביים וכן 1IGP2B מסוג IGM. אני חיובית כבר משנת 2011 אני מסתובבת בין הרופאים ולא מצליחה למצוא את הבעייה להחמרה במצב שלי. מצבי הבריאותי מאוד ירוד זקוקה להמלצה על רופא מומחה שיכול לאבחן מדוע אני מאבדת דם בתדירות גבוהה ומה הסיבה להחמרה במצבי. אולי תוכלי לתת את חוות דעתך מרגישה מיואשת. תודה מראש!!! אשמח לספק מסמכים רפואיים במידה ואצטרך.

איבוד דם הגורם לחסר ברזל נגרם או מדימום ווגינלי אן מדימום במערכת העיכול. לכן מקובל להבדק על ידי רופא נשים וגסטרואנטרולוג.

מנהל פורום המטולוגיה