המטולוגיה פענוח תוצאות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/04/2020 | 12:18 | מאת: מוני

עשיתי בדיקות שגרתיות פעם ראשונה בנושא אימנולוגיה בלי סיבה מיוחדת ויצאו הדברים הבאים C.R.P :קטן מ 0.5 mg/dl Immunoglobulin M | mg/dl 122 שזה בטווח התקין אפילו באמצע Immunoglobulin G | mg/dl 2519 שהרף הוא עד 1607 Immunoglobulin A | mg/dl -446. שהרף הוא עד 400 Protein electrophore הועבר לבדיקת אימונופיקסציה immunofixation test (B באימונופיקסציה לא נמצאו Monoclonal Bands המודלובין בדם יצא 13.9 ו פרוטאין בשתן הופיע 10 mg/dl יש סיבה לדאגה ? תודה רפואה שלימה

קשה לענות בלי להכיר את המקרה ואת כל הבדיקות. ניתן להגיד שבדיקת אלקטרופורזה של חלבונים ו אימונופקסציה תקינה.

27/04/2020 | 13:04 | מאת: מוני

תודה דר הבדיקות היו חלק מבדיקות כלליות מה שהופיע בנוסף לזה מעבר לסקאלה המותרת זה פרטין 446 ברזל קצת נמוך 52 וסוכר 103 התזונה שלי לא משהו ןכן מה שציינתי לך קודם אז על פניו נראה שזה בסדר ?

מנהל פורום המטולוגיה