תוצאות בדיקות דם שלי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/03/2020 | 14:47 | מאת: אלה

שלום, בת 36, mtefr הומוזיגוט מטופלת עם חומצה פולית 5 מג באופן קבוע. לפני כחודש וחצי הרופאה הפנתה אותי לבדיקות דם ולפני יומיים רופא נשים ביקש לעשות שוב את אותם הבדיקות בשביל טיפולי ivf. Platelets לפני חודש היה 314 והיום 160 Platelet large cell ratio לפני חודש 39.4 והיום 48.40 Mpv לפני חודש 11.8 והיום 13.30 אשמח להסבר לגבי הממצאים והאם הגיוני שתוך חודש יהיה הבדלים כל כך גדולים בין הבדיקות תודה

רמת הטסיות תקינה בשני המקרים ולערכים הנוספים אין משמעות של ממש.

מנהל פורום המטולוגיה