ערכים נמוכים באופן קבוע

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/03/2020 | 15:32 | מאת: פיטר

שלום רב אני מבצע בדיקות כלליות אחת לשנה, לוקח סטטינים באופן קבוע. בן 54 , בריא בד"כ. הבדיקות דם, מראות על ערכים נמוכים ואני חושש שהמע' החיסונית שלי חלשה. אודה לחוו"ד ומה ניתן /אם ניתן, כדי לשפר הקיים. **מצ"ב תוצאות בדיקה מהשבוע האחרון תודה רבה !

אין באפשרותי לראות קבצים

10/03/2020 | 17:48 | מאת: פיטר

מצ"ב הערכים: glucose 106 alt 56 ck 193 creatinine 2.33 leucocytes 4 m.c.h 26.9 mchc.m 30.7 crp 0.9 תודה רבה

שלחת ערבוב של ערכים שונים שרובם אינם קשורים להמטולוגיה, אם תוכל למקד מה השאלה הספציפית להמטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה